-->

Homefront (2013)

Homefront (2013)

Homefront (2013)
Bu filmde Jason Statham, geçmişini geride bırakıp yeni bir hayat kurmuş ve kızıyla birlikte küçük bir kasabada yaşayan eski bir DEA ajanı olan Phil Broker‘ı canlandırıyor. Ajan Broker güllük gülistanlık bir hayat sürerken kızı Maddy Broker‘ın (Izabela Vidovic)okulda karıştığı bir kavga sebebiyle yolu bir uyuşturucu kaçakçısıyla kesişir. Geçmişin intikamını almak isteyen bir grup Phil Broker ve kızının hayatını mahveder.
       
  27 Kasım 2013 tarihinde Amerika’da prömiyeri yayınlanan film aksiyon, suç, gerilim tarzında Gary Fleder yönetmenliğinde izleyiciye sunuluyor. 1 saat 40 dakika süren filmin başrollerinde aksiyon ve gerilimin değişmez ismi Jason Statham, 127 saatin yıldızı James Franco, Under the Dome’un Julia Shumway’i Rachelle Lefevre bulunuyor. Filmi Chuck Logan‘ın aynı isimli romanından uyarlayanın da Sylvester Stalloneolduğunu es geçmeyelim.
İzlemeden önce hakkında yapılan birkaç yoruma bakmıştım sadece. Bazıları Jason Statham’ın sadece para için çektiği sıradan filmler gibi görmüş bu filmi. Her sinema seyircisinin zihninde Jason Statham’ın ayrı bir yeri vardır. Bu filmi sırf bu yüzden izlemek isteyebilirsiniz. Ben de bu yüzden izlemiştim. Senaryo ne olursa olsun Jason Statham her filme yakışıyor ve filmde o olunca gerisinin pek bir önemi kalmıyor. O duruşu o yetenekleri o mimikleri ve tabiki o aksanı. Bu filmde de Jason Statham olayları anlamaya başladıkça gerilim kat kat artmaya başlıyor ve en yüksek seviyede film bitene kadar devam ediyor.
Klasik senaryosuna rağmen nefeslerinizi kesecek ve gerilimi bir an olsun azalmayan bir Jason Statham filmi.