-->

Okulda Havalı Olmak Mı İstiyorsun Aşağıya Bak! :)


 cool olmak erkek ile ilgili görsel sonucu

1-Eger saclarını kırıksa ve kırıklarınızı aldırıp sacınızın kısalmasını ıstemıyorsanız once bıraz sac kremını saclarınızı uclarına surun asla dıplere surmayın sonra sacınıza fon cekın bu durumda kırıklar bırbırıne yapısıp bırlesıormus (Bunuda arastırdım)

2-Siyah ten corap gıyın ama cabuk yırtılır bu yuzden dikkat edin.

3.Tırnaklarınız herzaman temız olsun guzel torpuleyın.

4.Eger ımkanınız varsa ayda bır sac bakımı yaptırın 

5.Havalı olcam dıye kasar olmayın ASLA '!

6.İnsanlarla ıyı anlasın kı bı olay oldugunda arkanızı kollasnlar cunku havalı oldugunzda okulun dıger havalı ve sızden buyuk kızları kavga cıkarmaya yer arıycaktır.

7. Belkide artık o ayağındakiLerni çıkarmasLısın. Güzel bir converse almaya ne dersin ? 

8. Herşeyin altına spor ayakkabı giyilmez. Adı üstünde spor.!

9. Yeni ve ince bir bilezik bul. Okulda kimsede olmamalı.!

1o. Botlar & Çizmeler yepyeni ve şık ;) Ama değiLse, Hmn koş.!! xD

1.Güzel Olun.Hadi diyelim ki güzel degilsiniz bakımla flnda halledemıyorsunuz onu yapamıyorsanız sempatık tavırlarınızla dıger populer kızlar arasındakı farkı kapatın.

2.Asık Suratlı yada çekingen olmayın.Her ortama uyum saglayabilin.İnsanlara kendinizi unutturmayın.Yani hep kenarda kendi halinde olmaktansa , hep ortada sosyal olmak arasında dunyalar var.

3.Kararsız olmayın.Kararlarınız açık ve net olsun.

4.Herseyi izlemeyin.Bu sizi sıradanlıktan uzaklastırır.Yani Tercihleriniz olsun.İzlediklerinizde kaliteli program veya diziler/filmler olsun.

5.Kültürlü olun.Birisi birşey soyledıgınde oylece kalmayın.

6.Dedigim gibi tercihleriniz olsun.Yani terzinizi /kuaforunuzu degistirmeyin.Ayrıca sürekli parfum degistirmek yerıne kımsede olmayan ve agır olmayan bır tane alın ınsanlara o koku sizi hatırlatsın.

7.Okulun populer kızıyla takılıp populer olmayı dusunuyorsanız bunu hemen aklınızdan cıkarın !.Bu olmıyck.Okulun havalı kızı ve arkadasları baskalarına %99 havalı olmaları ıcın yardım etmez.Bunu ondan beklemeyın.

8.Gomleginizin en ust dugmesını kapatmayı umarım dusunmuyorsunuzdur. İnanın bna bu bir saçmaLık.

9.Eger corap giymiyorsanız.Asla bacaklarınız almadan gitmeyin.Sandıgınzdan daha ezik bir durum .

10.Komik degilseniz olmayada çalısmayın.

11-GerekLi oLan birazCık qiZem.En yakın arkadasınıla kutuphaneye girin kimseye ne aradıgınızı soylemeyın sonra bunu arkadasınızla sınıfta yıne acıklamadn konusabılırsınız.

12-İslerden nasıl sıyrılıcagınızı ıyı bılın.Eger ıstenmeyen bır durumla karsılasırsanız yada bır soruyla yakın bır arkadasını deılse duymamıs gıbı yaparak onun da cevaplamak ıstemedıgı bır soru yoneltın.


13.Dinlemeyi iyi bilin.İnsanlar onlar hakkında bukadar cok sey bıldıgınız gorunce sasırcak.Bunun en iyi yeri okul tuvaletleridir.Emin olun tum dedikodular orda :D

14.Kendinizle barısık olun.Eger ogun fotograflarda guzel cıkmıyorsanız bunu dert etmeyın bırakın yarın cekersınız.Sureklı aynaya bakıp kendını cıldınıze sınırlenmeyın bunlar kucuk makyaj numaraları kapatabılecegınız seyler.

15.Bir Dergiyi her ay takip edin.Bu sekilde son gundemden haberiniz olur ve 5. kuralda bahsettıgım gıbı bırısı bır sey soyledıgınde oylece kalmazsınız.

16.Kendinize güvenin ama ne oldugunuzuda bilin.Eger bir yarısmayı kazanamıyacagınızı dusunuyorsanız katılmayın.Katılmamak kaybetmekten daha ıyıdır.

17.Bos Gorunmektense mesgul gorunun.

18.Sevgiliniz varsa fazla baglı yada kör kütük asık olmayın.Unutmayın sonunda mutlaka ayırılıcksnız.Ve ozaman size neden ayrıldınız diye soranlara kısa cevaplar verirsiniz 'Sıkıldım,Sevmiyodum, Yada Bide Hesap mı vericem' gibi...

19.Yanınızda mutlaka kucuk bır ayna bulunsun.Tum gun dısnıze takılan bır yıyecekle gezmk ıstemezdınız dimi ?

20.Yazınınız kotuyse guzellestırın.Kızlara kotu yazı hiic yakısmıyor.