-->

1. BÖLÜM İLK KURBAN

KATİLİN GÜNLÜĞÜBir sedyeye yatırılıp bağlanmış olarak uyanmak. Aslında bu sabah ne güzel başlamıştı. Kim bilebilirdi ki ölüme bu kadar yakın olacağını hemde maskeli bir manyak tarafından kaçırılacağını. 
- Evet sonunda uyandın bak ne diyeceğim acaba seni öldürmesem  ne olur?
-bırak beni ne istiyorsun be manyak ! ? 
-O oo düzgün mü konuşsak nede olsa hayatın ellerimde . şimdi seninle bir anlaşma yapalım kabul ediyor musun ?
-Sanki başka şansım var da .
-Bak sen akıllı çıktın . Neyse hadi anlaşmaya geçelim ben şimdi iki tane paket getireceğim ve sen birini seçeceksin kabul mü ?
"Bizim manyak paketleri getire dursun bizde size olayı bir anlatalım evet konuşmasından da anlaşılacağı üzere kurbanımız bir kız 
  Sabah sıradan insanlar gibi kalkıp kahvaltısını yapmıştı hatta makyaj yapıp üzerine ne giyeceğine uzun uzun düşündükten sonra bir kıyafet seçip evden dışarıya çıkmıştı. İki üç adım yürüdükten sonra caddeye gelip karşısına ilk gelen taksiye atlayıp iş yerinin adresini verdi taksi hareket etmeye başladı zaten buraya kadar her şey normaldi yani monoton zaten her gün aynıydı ama ne olduysa o taksiye bindiğinde oldu .
 Ne ara bayılmıştı buraya nasıl gelmişti hiç bir şey hatırlamıyordu. Uyandığında bu yatağa bağlanmış bir vaziyette buldu kendini. 
-Hey daha bitmedi mi?
-Ne ha sen geldin mi yaa 
 Kusura bakmayın ya sizle konuşurken bizim manyak paketleri getirmiş neyse hadi devam edelim " 
-Evet işte geldim hazır mıyız bakalım
Bunları söylerken bir yandan da yatağın az karşısı azda çaprazında olan bir sandalyeye oturdu ve sanki makam koltuğu gibi kuruldu . Bacak bacak üstüne atıp :
-Hadi seç bakalım.
-Bunlarda ne var.
-Çok soru soruyorsun sen alt tarafı seni nasıl öldüreceğim hakkında fikir sahibi olmak istiyorum o kadar.
Öldürmek  mi ne öldürmesi daha 25 yaşındaydı ve ölmeye hiç hazır değildi."zaten ölüme kim hazır olabilir ki" Jessica  dayanamayıp bir çığlık attı 

0 yorum:

Yorum Gönder