-->

2017'de izleyeceğimiz en iyi filmler

2017'de izleyeceğimiz en iyi filmler

ty Shades Darker: Fifty Shades of Grey’in devam filmi, 20 Şubat’ta vizyonda olacak. Üçlemenin ikinci kitabının uyarlaması olan film in iki yıl sonra vizyona girmesi hayranları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.





The Wolverine 3: Hugh Jackman'ı son kez Wolverine olarak göreceğimiz film 3 Mart 2017’de vizyonda. X-Men hikayeleri ise biter mi bilinmez…





Fast & Furious 8: Sinema tarihinin en uzun soluklu film serilerinden biri olmaya aday Fast and Furious filmlerinin sekizincisi 14 Nisan 2017 yılında vizyona girecek. Yönetmen F. Gary Gray, oyuncu kadrosunda ise Vin Diesel , Dwayne Johnson, Jason Statham, Lucas Black ve Kurt Russell isimleri olacak.






Guardians Of The Galaxy 2: James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığı 2014 yapımı Guardians of the Galaxy'nin devam filmi niteliğinde olan yapıt, bir kez daha Marvel'ın yapımcılığında izleyiciyle buluşacak, Oyuncular Chris Pratt, Zoe Saldana. Tarih Mayıs 2017.





Star Wars: Episode VIII:
 15 Aralık 2017’de izleyiciyle buluşacak olan yapım Star Wars'un son üçlemesinin ikinci, serinin ise sekizinci bölümü.





Pacific Rim 2 :
 Guillermo Del Toro'nun yönetmenliğini üstlendiği Pacific Rim filminin ikincisi 7 Nisan 2017 tarihinde vizyona girecek. 400 milyon dolarlık bir hasılat elde eden ilk filmle birlikte yapımcılar ikinci filmin çekilmesine karar vermişlerdi.





Thor: Ragnarok: Thor serisinin bu bölümünü 28 Temmuz 2017’de izleyebileceğiz. Taika Waititi yönetmenliğindeki filmde yaklaşmakta olan Norse kıyametini izleyeceğiz. Başrollerde bir kez daha Chris Hemsworth ve Tom Hiddleston var.





Justice League – Part I: Zack Snyder yönetmenliğindeki film çizgi serideki en önemli kahramanları bir araya getiriyor. Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi DC evreninin süper güçlerini biraraya getiren yapım 2017’de vizyonda olacak fakat henüz tam günü ve ayı belli değil.





The Lego Batman: Chris McKay yönetmenliğindeki filmin 10 Şubat 2017'de vizyonda olacağı bilgilerini aldık. Üç boyutlu olan yapımla ilgili yapımcı Roy Lee, tüm Gotham’ı Lego şeklinde görmenin herkesi heyecanlandıracağını düşündüğünü söyledi.





Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales- Kaptan Jack Sparrow heyecanlı korsan maceraları ile beşinci kez beyazperdeye geliyor. Sparrow'u açık denizlerde yeni tehlikeler ve yeni yol arkadaşları bekliyor. Bu kezyönetmen koltuğunda Joachim Rønning ve Espen Sandberg otururken, başrolde tabii ki Johnny Depp var. Vizyon 26 Mayıs 2017.

"Not: Bu yazı tamamen alıntıdır. 
Kaynak : http://sinema.mynet.com/detay/haber/2017de-izleyecegimiz-en-iyi-filmler/39726