-->

GİZEMLİ TELEFON

KATİLİN GÜNLÜĞÜ-Max boş insanları şuradan uzaklaştırır mısın lütfen?
Max insanlara dağılmaları için hareket yaptı.
İnsanların dağılmasını bekleyen Jamies yerde yatan kadının yanına gitti ve içinden "daha çok gençmiş" diye düşündü . Jamies:
-Max hey Max yanıma gelir misin lütfen!
Max sanki bir köpeğin sahibinin yanına gelircesine Jamies'in  yanında bitiverdi. Jamies:
-Bana kurbanla ilgili bilgi verir misin dedi:
    Max konuşmaya başlayınca Jamies cebinden bir paket parlıament çıkarttı ve Max 'e uzattı Max bir yandan sigarayı alırken bir yandan da :
-Kadının tam kalbinin üstüne ateş etmiş. Daha sonra bir bıçak yardımıyla göğüs kafesini açarak kurşunları içeriden çıkartmış.
Jamies elini çenesine götürerek hımm bir düşünelim bakalım önce vuruyor sonra da kurşunları çıkartıyor . Demek ki kurşunların izini süreceğimizi biliyor . 
-Peki Max yakınlar da güvenli kamerası falan varmı bi bak bakalım .
Max hemen yanına iki polis memuru alıyor ve etrafta bir gezinti  yapmaya çıkıyor.
  Bu sırada Jamies sigarasından bir fırt daha çekerek köşede boş bulduğu bir yere oturuyor ve olay yerini inceliyor .
   "Yerde yatan bir ceset kadın cesedi .Bundan önceki erkekti ve ondan önce ki de bir kadın evet ya Jamies bunu nasıl atlamış olabilirdi hepsi aklında bütün kurbanlar . Bir erkek bir kadın bir erkek bir kadın yani sıradaki kurban bir erkek olmalı diye düşündü .Sonra yerde yatan kadına bir daha baktı ve içinden "Hadi bir ip ucu bir ip ucu daha ver seni lanet olası kadın " diye düşündü ama kadının tepki vermeyeceğini  kendisine ikna ettirmekte biraz zaman harcadı. 
   Jamies sigarasından biraz daha içtik ten sonra onu söndürüp uzak bir yere fırlattı . Tam Max 'i çağıracaktı ki cebinden gelen bir ses duydu ses kadının üstünden geliyordu telefon telefon çalıyordu. Muhtemelen kadının yakınları ona ulaşamayınca arıyorlardı  . Jamies  kadına doğru yaklaştı yanına eğilerek ceplerini kontrol etti ama boştu .Peki ya bu ses nereden Geliyordu aman tanrım yoksa yo yo yo düşündüğü şey bu olamazdı . Hemen bayan bir polismemuru çağırarak telefonu al dedi gelen bayan biraz şaşkınlık ve birazda utangaçlıkla yerde yatan kadının pantolonunun kemerini açtı ve neyse ki Jamies'in aklına gelen başına gelmemişti .
    Telefonu kadının yani kurbanın kemerinin altına sıkıştırılmıştı . Telefonu buldular ama artık çalmıyordu Jamies yanındaki bayana seslenerek son aramalara girmesini istedi kadın dediklerini harfiyen yapıyordu . sonra:
-Özel numara. dedi.
Jamies telefon kilitli poşetin içine konulunca sanki bir daha aramasını beklermiş gibi telefonu eline aldı ve bir köşede Max'in gelmesini beklemeye başladı bu sırada telefeon yine çalmaya başladı Jamies hiç vakit kaybetmeden telefonu açtı ve 
-Alo. Diye seslendi .
Telefonun karşısındaki ses:
-Demek emaneti koyduğum yerden buldun . dedi Jamies sanki karşıdan gelen sesi duymuyor gibi davranarak .
-Sen kimsin lan. Diye bağırdı . 
 Telefonun karşısında ki ses :
-Aaa beni tanımadın hani şu bir erkek bir kadın . bak ne diyeceğim Max ups yanlış oldu sen Jamies din değil mi ? Hni şu kendini patron gibi gören Jamies. Jamies bak ne diyeceğim biliyor musun şimdilik sana bu kadar ipucu yeter .Ha gitmeden birde not bırakayım istedim eğer etrafına bakınırsan görürsün . Hadi hoş çakal .
  Telefon birden Jamies'in suratına kapandı . Tam o sırada mex koşarak Jamies' in yanına geldi ve 
-Efendim hiç güvenlik kamerası yok...