-->

HAYAT BİLGESİ-ŞU HAYATI NASIL YAŞAMALI?


Ne ilginç bir oyun şu hayat! Tek bir hakkınız var. Kuralları oynarken öğreniyorsunuz. Zaman hızla akıyor. Başa çıkmak kolay değil. Sağ çıkmak ise imkansız!
Hepimiz provasız bir hayatın içinde, büyük bir sorunun peşindeyiz: Şu hayatı en iyi şekilde nasıl yaşamalı?
Cevabı bazılarımız içte arıyor, bazılarımız işte. Kadere teslim olan da var, kontrolü sıkı tutan da. Ancak çoğumuzun bildiği yaşadığına yetmiyor!
Belki de çözüm, sınıfın en çalışkan çocuklarının sınav kağıdına bir göz atmak!
Bizler küçük bir hayatla başa çıkmaya çalışırken, dünyanın zirvesindekiler o büyük hayatları nasıl yönetiyor? Onların bildiği, bizim bilmediğimiz neler olabilir?
Dünya büyüklerin dünya görüşlerini, bir inci avcısı titizliğiyle sistematik bir şekilde taradık. Hayat ve başarı felsefelerini yansıtan farklı ve faydalı fikirlerini özetledik. Bir tür hayat bilgisi bankası oluşturduk. İhtiyaç anında fikir çekebilmeniz için!
Bu kitap 'özdeyiş derlemesi' değil, sistematik bir düşünce taraması. Alanında ilk. Hem özel hayat hem de iş hayatına dönük tavsiyeler var. Hem yolun başında olanlara hem de işinde efsane olmak isteyenlere...
Hayat Bilgesi Dizisi hayatın bin bir halini karşılayan bir 'akıl açacağı' oluşturma çabası. Akıl verme kitabı değil, zihin açma kitabı!
Mantıklı ve motive edici cevaplar, kışkırtıcı sorularla bir arada. Karışık kafaları toplamak, kapalı akılları açmak için. Hem kaşiflik hem kılavuzluk!
Hayata bakış açınıza bir daha bakın! Bildikleriniz sizi şu anda bulunduğunuz yere getirdi, daha iyi bir yerde olmak istiyorsanız, size yeni(lenmiş) bir akıl gerek!
ARKA KAPAK YAZISI
Bu ilk sayıda kimler var?

Steve Jobs,
Oprah Winfrey,
Michael Jordan,
Albert Einstein ,
Warren Buffet
Richard Branson
Jose Mourinho
Bill Gates
Winston Chuchill
Thomas Edison
Walt Disney
R.Waldo Emerson
Woody Ellen
Audrey Hepburn
Henry Ford
Nelson Mandela
Marilyn Monroe
Martin Luther King jr
Muhammed Ali
Abraham Lincoln
Jeff Bezos
Pablo Picasso
Jack Welch
Baltasar Gracian
Bernard Shaw